24/1 (14u30) SK Londerzeel - FCV Dender

Re: 24/1 (14u30) SK Londerzeel - FCV Dender

Berichtdoor El Panterinos » Do Jan 21, 2016 11:13 am

Een deftig alternatief die veel goals kan maken, in de winter mercato, voor niet veel geld...ja dat wil ik wel zien :P

Enfin, binnen 10 dagen is dat eindelijk gepasseerd en de matchen tegen Londerzeel en Aalst zullen ook veelzeggend zijn.

Laatste nieuws rond Casa is toch wat weer beter...
El Panterinos
 
Berichten: 522
Geregistreerd: Do Aug 21, 2014 2:08 pm

Re: 24/1 (14u30) SK Londerzeel - FCV Dender

Berichtdoor Nostradamus » Za Jan 23, 2016 5:06 pm

Inderdaad, waarom nu weggaan voor 4 maand op een ander?
Is aan een boerejaar bezig, kan kampioen spelen en topschutter worden met zeg maar 30 goals.
7 doelpunten in 13 matchen miet zeker lukken nietwaar?
Er zal dan meer dan genoeg interesse zijn hoor!
Morgen er 2 binnenknallen Casa aub, meer moet dat niet zijn.
Supporters allen naar het verre Londerzeel ! :roll:
Nostradamus
 
Berichten: 351
Geregistreerd: Do Apr 09, 2015 11:45 am

Re: 24/1 (14u30) SK Londerzeel - FCV Dender

Berichtdoor T93 » Zo Jan 24, 2016 4:13 pm

Zonde... we hadden weer een goede zaak kunnen doen mits winst. Maarja... als je zelf amper wat niveau haalt loop je wel eens tegen de lamp.
T93
 
Berichten: 1987
Geregistreerd: Do Aug 21, 2014 10:23 pm

Re: 24/1 (14u30) SK Londerzeel - FCV Dender

Berichtdoor BickyVAKH2 » Zo Jan 24, 2016 9:58 pm

Een gemiste kans op sportief vlak. Eendracht Aalst, Oudenaarde laten punten liggen. Wat vooral weer opvalt is het niet hebben van een plan en al zeker niet bij achterstand. Bij Ferrera waren de spelpatronen vrij duidelijk. De flankaanvallers naar binnen komen, opkomende backs, inspelen op Aalhoul en Terki vanuit de centrale as bij de opbouw ... . Bij Pister is het 11 namen die het veld opkomen en 'Aah we spelen vandaag op een klein veld, dan maar de lange bal en hopen dat hij goed valt'. Ik snap dat het moeilijk invallen is net voor de winterstop om je eigen invloeden op te leggen, maar Pister gaat zich dringend moeten herpakken, want op deze manier is het team naar het niveau van vorig seizoen in de heenronde aan het afglijden. In het klassement is er nog geen man overboord.

Over Goffin, ongelukkige wissel, had ook liever Vanderhoegt gezien, maar heeft in de voorbereiding wel getoond dat hij iets kan. Ook al enkele trainingen meegepikt en die jongen kan wel iets bijbrengen, maar mist gewoon heel wat matchritme in de eerste ploeg door die langdurige blessure in de heenronde. Een snelle spits bijhalen zou wel nog mogen, liefste bestuur! Niet alleen om een match uit te counteren, maar omdat we zoiets missen binnen onze kern.

Santos Pravos, samen met Podevijn, is voor mij de enige die zijn niveau behield na de winterstop. Vond Hias en Nicaise vandaag ook weer te wisselvallig. Hias, met zo een glijdertje zoals op Aalst en Nicaise komt daar eens goed weg met zijn balverlies omdat er vermeend buitenspel was. Terki wordt veel te veel overgeslagen, zeker eerste helft. Probleem is dan 2e helft dat als hij een bal heeft, die dan veel te lang bijhoudt uit schrik om niet verder betrokken te worden. Was ook de enige op het middenveld die iets probeerde. Pé was opbouwend enorm zwak vandaag, maar hield ook de rem op verdedigend uit schrik voor 3e gele kaart.

Hoeveel woorden we er ook nog aan vuil maken aan deze wedstrijd, volgende week is het derby. 1500 van ons, 1500 van hen (en omdat ze van hier verder meelezen + - 100 brave opa's in onze vakken :D ), dus + - 3000 man op de tribunes. Dat is onvoorspelbaar. Je mag nog in zo een diepe vormdip zitten of geweldig spelen, daar kan alles gebeuren en omgedraaid worden.
BickyVAKH2
 
Berichten: 84
Geregistreerd: Ma Sep 07, 2015 10:18 pm

Re: 24/1 (14u30) SK Londerzeel - FCV Dender

Berichtdoor Pater Clementius I » Ma Jan 25, 2016 12:04 pm

Vanaf match 1 was het duidelijk dat het met Pister niets zou worden. De mens straalt niets uit, heeft geen gezag en vooral..heeft totaal geen plan. Tactisch zeer beperkt. De mens hoopt duidelijk dat we altijd eerst op voorsprong komen, om dan met 10 achter de bal te kruipen. Als we achter komen, is het boeken toe, er is geen plan B. Om maar te zeggen dat het gisteren niet goed was. Het blik met excuses zal weer opengetrokken worden (arbiter was slecht, klein veld, ze hebben zich gespaard voor de derby): feit is dat ge op 90 minuten er niet in slaagt om 1 deftige aanval op te zetten. Het was hopen dat de bal es bleef hangen of afweek. En dat tegen een tegenstander die zelf niets voorstelt, maar wel meer karakter en gretigheid toonde. Allez, wat gaat het excuus volgende week zijn? Teveel stress?
Pater Clementius I
 
Berichten: 793
Geregistreerd: Vr Aug 22, 2014 10:01 am

Re: 24/1 (14u30) SK Londerzeel - FCV Dender

Berichtdoor T93 » Ma Jan 25, 2016 2:09 pm

Het voetbal van Pister slaat helemaal nergens op. Aanvallen is de beste verdediging en onder Ferrera werd altijd heel aanvallend gespeeld en met resultaat. Pister gooit dit nu allemaal om door verdedigend te spelen zoals een ploeg die vanonder staat. Onder Ferrera speelden we ook weleens mindere matchen maar creëerde wel altijd genoeg kansen door het aanvallende voetbal. Dat zit er nu niet meer in en alles neigt ernaar dat dit seizoen gaat eindigen in een fiasco.
T93
 
Berichten: 1987
Geregistreerd: Do Aug 21, 2014 10:23 pm

Re: 24/1 (14u30) SK Londerzeel - FCV Dender

Berichtdoor Billy » Ma Jan 25, 2016 5:55 pm

Misschien een rare uitspraak maar ons probleem zit bij de verdediging. Op zich wel genoeg individuele kwaliteiten maar te weinig samenhang door gebrek aan onderlinge coaching. Fererra zette hoog druk om zo zo weinig mogelijk druk op de verdediging te hebben en zo dit probleem te verdoezelen. Door de boel nu om te keren, komen de tekortkomingen in de verdediging bloot. In het moderne voetbal begint alles met de verdediging (uitvoetballen bij balbezit) en eindigt het ook bij de verdediging (strakke organisatie bij balverlies). En de organisatie binnen de verdediging is duidelijk een gebrek. Werk dus voor Pister.
Billy
 
Berichten: 60
Geregistreerd: Za Sep 20, 2014 10:48 pm

Re: 24/1 (14u30) SK Londerzeel - FCV Dender

Berichtdoor Pater Clementius I » Ma Jan 25, 2016 6:13 pm

Uitvoetballen, allemaal goed en wel, maar dan moeten ze voor jou wel bewegen en de bal vragen. Buiten Terki vraagt niemand de bal, en dan moet hij hem nog krijgen. Zoniet krijg je situaties zoals gisteren waar ze op een klein veld met lange ballen beginnen te spelen op de 1,20m grote Fernandez. Dank u, zeiden de beren achteraan bij Londerzeel. Maar het is idd zo dat Ferreira er door zijn manier van spelen erin slaagde om onze zwakke punten te verdoezelen, terwijl Pister ze alleen maar accentueert met zijn manier van spelen. Bovendien zijn de meeste spelers van nature aanvallend gericht en zie je duidelijk dat ze het moeilijk hebben met de afwachtende manier van spelen van Pister. Doe uwe pamper uit en laat de spelers "spelen", of bol het af. :evil:
Pater Clementius I
 
Berichten: 793
Geregistreerd: Vr Aug 22, 2014 10:01 am

Re: 24/1 (14u30) SK Londerzeel - FCV Dender

Berichtdoor Billy » Ma Jan 25, 2016 6:30 pm

In 3e klasse is het zo dat 90% van de ploegen niet in staat is om van achter uit op te bouwen als er onmiddelijk hoog druk wordt gezet : als de keeper al in staat is om goed in te spelen dan moet de verdediger nog vlot kunnnen aannemen en dat is meestal een probleem. Dus wordt er dan maar gekozen voor de lange bal waardoor ge normaal gemakkelijker balrecuperatie kunt doen. Dat was dus goed gezien van Ferrera.
Dat onze verdedigers zondag weinig beweging voor hen zagen, klopt maar dan moet ze rustig blijven en gewoon de bal in de ploeg houden en blijven kantelen, als t moet door de keeper er in te betrekken. Uiteindelijk komt er dan op een moment toch ruimte, de tegenstander gaat het niet blijven dicht lopen en dan kan er iemand in die ruimte de bal vragen.
Alle, da's mijn gedacht he.
Billy
 
Berichten: 60
Geregistreerd: Za Sep 20, 2014 10:48 pm

Vorige

Terug naar Archief

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten