Pagina 1 van 1

Seraing - Dender

BerichtGeplaatst: Za Nov 04, 2017 9:24 pm
door T93
Ja Krisken... ik denk dat ge nu wel de boter zult gefret emmen. Al mag van mij ook Roland opstappen want door zijn falend transferbeleid heeft hij een stevig aandeel in de huidige malaise.
De grootse zegen zou nog zijn dat het ganse bestuur opstapt. Maarja alles in 1 keer zal wat moeilijk gaan, laat ons hopen dat er toch al iets gebeurd.

Re: Seraing - Dender

BerichtGeplaatst: Zo Nov 05, 2017 8:04 am
door El Panterinos
Er werd weer beresterk verdedigd als je de beelden beziet :evil:

Nochtans redelijk wat veranderd tov de vorige match maar het mocht niet baten...zelfs met Michel Goffin erbij ;)
Het massaal aanwezige thuispubliek zal weer verwend worden volgende week :twisted:

PS Krisken boitn.

Re: Seraing - Dender

BerichtGeplaatst: Zo Nov 05, 2017 8:54 am
door ancien
Affrontelijk.....beschamend...Ik had te doen met de meegereisde supps. Man..man den iendracht won tegen die ploeg nog met 10 man.We zijn zowat kandidaat zakker nr1 geworden :evil: :evil:

Re: Seraing - Dender

BerichtGeplaatst: Zo Nov 05, 2017 4:05 pm
door T93
Ben er eigenlijk vrij zeker van dat die bende slapzakken nog niets zullen ondernemen. Het was in het verleden ook zo dat ze liever wachten tot ze diep in het degradatiemoeras zitten alvorens ze daar eens uit hun ivoren toren komen

Re: Seraing - Dender

BerichtGeplaatst: Ma Nov 06, 2017 8:09 am
door zuster leontine
Nu is het toch 5 sec voor 12 u zeker?zelfde kern als vorig jaar en met Mbarki erbij.Daar is iets serieus aan de hand mij gedacht,off

Re: Seraing - Dender

BerichtGeplaatst: Ma Nov 06, 2017 8:10 am
door pauljans
T93 schreef:Ja Krisken... ik denk dat ge nu wel de boter zult gefret emmen. Al mag van mij ook Roland opstappen want door zijn falend transferbeleid heeft hij een stevig aandeel in de huidige malaise.
De grootse zegen zou nog zijn dat het ganse bestuur opstapt. Maarja alles in 1 keer zal wat moeilijk gaan, laat ons hopen dat er toch al iets gebeurd.


Roland heeft gewoon geen geld gekregen voor transfers.

Het ging ons jaar worden... boeken toe :roll: Ze Mogen fier zijn op hun nieuwe prijzen!

Re: Seraing - Dender

BerichtGeplaatst: Ma Nov 06, 2017 9:16 am
door ancien
Mbarki en Vervoort werden toegevoegd aan de kern van afgelopen seizoen.Allebei wel goeie spelers.Het lijkt wel of onze spelers het voetballen verleerd hebben.Is het dan van niet te willen of niet te kunnen?Dat we zwaar ziek zijn is een feit.Alleen blijft de vraag wie ons kan reanimeren. :roll:

Re: Seraing - Dender

BerichtGeplaatst: Ma Nov 06, 2017 11:41 am
door Pater Clementius I
Een voetballer verleert niet van te voetballen. Dit is louter een mentale kwestie (en spelers die hunne kop uitwerken). Ik vraag me trouwens af welke richting het bestuur met deze zieltogende club nog wil uitgaan, de club dooft langzaam maar zeker uit...

Re: Seraing - Dender

BerichtGeplaatst: Ma Nov 06, 2017 2:32 pm
door T93
Pater Clementius I schreef:Een voetballer verleert niet van te voetballen. Dit is louter een mentale kwestie (en spelers die hunne kop uitwerken). Ik vraag me trouwens af welke richting het bestuur met deze zieltogende club nog wil uitgaan, de club dooft langzaam maar zeker uit...

Naar 1B. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Re: Seraing - Dender

BerichtGeplaatst: Ma Nov 06, 2017 5:26 pm
door ancien
Was het niet zo dat we enkele jaren geleden er met niefjaar ook zo slecht voor stonden.Tot Emilio het roer overnam en ze nog een ferme remonte inzette.Ik heb van een supp gehoord die ginder was dat het spelpeil 4 provinciaal was.Geen enkele kans.En ballen die lukraak naar voren werden gestampt waardoor ge alleen maar ne stijven nek krijgt van steeds maar naar omhoog te moeten kijken :lol: :lol: