Sfeergroep VAK H2

Sfeergroep VAK H2

Berichtdoor BickyVAKH2 » Zo Okt 25, 2015 3:08 am

Zoals velen al zullen gemerkt hebben, is er sinds dit seizoen een sfeergroep. VAK H2 bestaat uit gepassioneerde mensen met een hart voor FC Dender. Met maar één doel voor ogen: De fantastische sfeer van de beginjaren van onze fusieclub terug in het stadion brengen en met respect voor de blauw-zwarte geschiedenis van FC Denderleeuw. Vooral door middel van sfeeracties en de aankoop van supportersmateriaal (spandoeken, bandieri's, ...), maar ook door organisatie van evenementen zoals de fameuze partybussen, een quiz, verkoop van merchandise, ... .
Maandelijks zitten wij ook samen met het bestuur van de club en de technische staff om de belangen van de supporters te verdedigen.

De bedoeling van deze topic is een soort van ideeënbox.
Heb je een goed idee? Zet het dan hier in deze topic!


Uiteraard kan je nog altijd lid worden en de sfeergroep op die manier financieel ondersteunen. Wij vragen een jaarlijkse bijdrage van 15 euro voor volwassenen. Studenten en kinderen (-18) betalen 10 euro. In ruil krijg je een lidkaart, voordelen op evenementen van de sfeergroep, een sjaal en een plaatsje in onze blauw-zwarte familie. Interesse? Mail naar sfeergroepvakh2@outlook.be!
BickyVAKH2
 
Berichten: 84
Geregistreerd: Ma Sep 07, 2015 10:18 pm

Re: Sfeergroep VAK H2

Berichtdoor pauljans » Di Jul 05, 2016 8:06 am

Inschrijvingen voor het nieuwe seizoen zijn geopend!

Onze sfeergroep heeft zopas zijn eerste kaarsje mogen uitblazen. Voor nog maar een jaar te bestaan hebben we dit seizoen al heel wat verwezelijkt. Met als hoogtepunt onze Tifo van 200m² tegen de buren van E*ndracht A*lst.

Om zo een acties te kunnen blijven uitvoeren rekenen we natuurlijk op jullie steun.

Het lidgeld bedraagt: 15€ voor volwassenen
10€ voor studenten
5€ voor kinderen onder de 12 jaar.

Voor dit geld krijgt u:

- Elk lid krijgt van ons een sjaal die de leden zelf mogen kiezen. We hebben drie ontwerpen voor jullie klaar staan, de sjaal die het meeste likes haalt zal onze sjaal voor het seizoen 2016-2017 worden.
- De leden krijgen voorrang op onze intussen wereldberoemde partybusverplaatsingen (Dit seizoen naar Beerschot-Wilrijk en naar onze vrienden van Oudenaarde)
- Voor alle andere verplaatsingen werken we samen met supportersclub De Denderboys
- Er worden stickers met ons logo gemaakt, wie stickers wenst kan deze vragen bij onze bestuursleden.

Inschrijving is officieel wanneer het lidgeld wordt betaald op het rekeningnummer: BE49 0017 5746 2871 met als mededeling: Lidgeld sfeergroep *naam*

Alvast bedankt voor jullie steun!

Sfeergroep Vak H2
pauljans
 
Berichten: 976
Geregistreerd: Do Aug 21, 2014 7:05 pm


Terug naar Supportersclubs

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast